naslovnagdje se nalazimo kontakt

28. Sjednica Gradskog vijeća – ponovno sve odluke jednoglasno usvojene

Objavljeno 11.02.2009.
Jučer, u srijedu, 10. veljače 2008. godine Gradsko vijeće Grada Pregrade, uz nazočnost 14 vijećnika, održalo je svoju 28. sjednicu.
Bez puno rasprave Vijeće je odradilo sve točke dnevnog reda. Usvojene su Odluke o davanju potpore/pomoći studentima i o subvencioniranju prijevoza učenicima srednje škole 3. i 4. razreda. Donesene su Smjernice za organizaciju i razvoj sustava zaštite i spašavanja te Odluka o imenovanju zapovjedništva zaštite i spašavanja za grad Pregradu.
Sukladno odredbama Zakona o komunalnom gospodarstvu donesen je Program održavanja komunalne infrastrukture u 2009. godini i Program izgradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture, također u tekućoj proračunskoj godini.
Prije točke razno, usvojeni su Godišnji planovi rada Dječjeg vrtića „Naša radost“ iz Pregrade i Gradske knjižnice Pregrada.
Sve odluke donesene su jednoglasno, s 14 glasova ZA. Nazočni su bili 5 vijećnika HDZ-a, 4 HSS-a, 2 SDP-a, 1 HNS-a,1 HSU i 1 vijećnik ZS-a. Odsutan je bio jedan vijećnik HNS-a.
 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
5997