naslovnagdje se nalazimo kontakt

Obavijest o postavljanju ulične rasvjete

Objavljeno 29.11.2013.

Obavještavamo građane da će se u od ponedjeljka 02.12.2013. do petka 06.12.2013. godine izvoditi radovi na postavljanju svjetiljki ulične rasvjete u Pregradi, a sve u sklopu projekta „Energetske učinkovitosti na sustavu javne rasvjete na području Grada Pregrade“. U ovoj, zadnjoj fazi radova za 2013. godinu postavljat će se svjetiljke u slijedećim ulicama :


•         Ulica A.Šenoe


•         Ulica Pod Lenartom


•         Ulica F.Cvjetka


•         Ulica Baruna Ottenfelsa


•         Ulica Rudarska


Na Trgu Gospe Kunagorske mijenjat će se žarulje snage 150W za žarulje 70W na 94 svjetiljki, čime će se smanjiti instalirana snaga za 7,52 kW, odnosno 9,53% ukupne instalirane snage javne rasvjete na području grada Pregrade, što direktno doprinosi uštedi potrošnje el. energije.


Nastavak realizacije projekta bit će na proljeće 2014. godine. Po prihvaćanju proračuna Grada Pregrade za 2014.godinu i predviđenim sredstvima za ovaj projekt (sredinom prosinca), a u suradnji sa nadzorom projekta i predsjednicima mjesnih odbora odredit će se daljnja dinamika izvođenja radova. Pri tome će prioritet imati lokacije u mjesnim odborima koje su predviđene projektom,te lokacije koje su obuhvaćene rekonstrukcijom niskonaponske mreže koje provodi HEP. O navedenome će građani pravovremeno biti obaviješteni preko web stranica grada.


Također, najavljujemo da će do kraja godine biti donesen plan održavanja javne rasvjete za 2014., o čijim će detaljima građani također biti pravovremeno obaviješteni.

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
517