naslovnagdje se nalazimo kontakt

Anketa za poduzetnike - poziv

Objavljeno 12.11.2013.

Poštovani poduzetnici i sugrađani,


prema najavi intenziviranja suradnje između poduzetnika i lokalne samouprave, krenuli smo u izradu strateškog plana razvoja grada Pregrade (SPRG). U izradi plana sudjeluje 30-tak osoba iz poslovnog, javnog i civilnog sektora, od čega je 80% sudionika visokoobrazovano, a 60% sudionika mlađe od 35 godina. Strateški plan se radi pod stručnim vodstvom prof.Vladimira Čavraka (Ekonomski fakultet) i njegovog tima, što smatramo odličnim preduvjetom za kvalitetnu izradu tako sveobuhvatnog dokumenta. Ipak, svjesni smo da na razvoj lokalne zajednice ništa ne može utjecati tako puno kao gospodarstvo, pa Vas pozivamo da se uključite u izradu plana u što većem broju. Uzevši u obzir Vaše poslovne obaveze i nemogućnost sudjelovanja u aktivnim radionicama, a da ipak prikupimo sve potrebne podatke i Vaša mišljenja, pripremili smo anketu za poduzetnike (u prilogu pozivu). Molimo da odvojite 30-tak minuta Vašeg  cijenjenog vremena i popunite upitnik. Na taj način omogućit ćete stručnom timu da analizom prikupljenih podataka pomogne u implementaciji Vaših razmišljanja, ideja i prijedloga u SPRG, te tako sudjelovati u razvoju grada. Napominjemo da ćemo Vas u jednoj fazi izrade strateškog plana još jednom pozvati da nam dostavite Vaše konkretne ideje i projekte koji bi mogli koristiti u izradi plana.


 


Molimo Vas da popunjene ankete dostavite NAJKASNIJE DO ČETVRTKA 14.11.2013. mailom, faksom ili osobno na :


grad@pregrada.hr                             (Krunoslav Kučiš)


ivan.skrinjar@pregrada.hr             (Ivan Škrinjar)


uo.pregrada@hok.hr                        (Biserka Kantoci)


 


Grad Pregrada , J.K.Tuškana 2, Pregrada


g.Krunoslav Kučiš , dipl.pol., koordinator izrade SPRG


fax :  376-132


 


U nadi da ćete prepoznati trenutak u kojem Vas lokalna samouprava poziva na partnerstvo i suradnju, i pruža priliku da cijela zajednica sudjeluje u kreiranju pregradske budućnosti, s nestrpljenjem očekujemo Vaš odaziv, te Vas srdačno pozdravljamo!


prilog: Anketa za poduzetnike

 

 

Privitak uz tekst:
Adobe PDF


Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1839