naslovnagdje se nalazimo kontakt

Novi kontakt policajac od Nove godine

Objavljeno 08.01.2009.
Od 01. siječnja 2009. godine Pregrada je dobila novog kontakt policajca. Dosadašnji kontakt policajac Milan Mužar otišao je u mirovinu. Na njegovo mjesto postavljen je Mladen Jecl.
Gradonačelnica mr.sc. Vilmica Kapac primila je u svom uredu u ponedjeljak 05. siječnja 2009. godine dužnosnika policije Krapinsko-zagorske županije gospodina Šalamona i načelnika Policijske postaje Pregrada gosp. Kuhtu. Na tom sastanku predstavljen je i novi kontakt policajac gosp. Mladen Jecl. Posebno je naglašena dobra suradnja grada Pregrade i policije.
Kontakt područje policajca u gradu Pregradi obuhvaća Trg Gospe Kunagorske, ulice: Ljudevita Gaja, Stjepana Radića, Josipa Kolara, Pod Lenartom, Grofova Keglevića, Kostelgradsku, Obrtničku, Dragutina Kunovića, Josipa Karla Tuškana, Stjepana Škreblina, Matice Hrvatske, Augusta Cesarca, Janka Leskovara i Prilaz Mate Lovraka.
Broj mobitela kontakt policajca Mladena Jecla je 098 90 66 395.
 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1839