naslovnagdje se nalazimo kontakt

Društveno poticana stanogradnja na području Pregrade, anketa

Objavljeno 24.09.2013.

Prema Zakonu o društveno poticanoj stanogradnji (NN 109/01, 82/04, 76/07 i 38/09, 86/12 i 7/13) uređuje se sustavno organizirana stanogradnja poticana javnim sredstvima radi zadovoljavanja stambenih potreba i poboljšanja kvalitete stanovanja što šireg kruga građana, kao i unapređivanje graditeljstva putem Programa POS-a. Program su do sada prepoznali mnogi gradovi i općine Republike Hrvatske te je izgrađeno ukupno 5 185 stanova u 177 objekata.
Sukladno članku 23. Zakona, upravno tijelo jedinice lokalne samouprave nadležno za poslove stanovanja dužno je voditi cjelovitu evidenciju pristiglih zahtjeva za kupnju stana i o tome izvješćivati Agenciju za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN) najmanje jedanput godišnje.
U cilju izvršenja zakonskih obveza, molimo Vas da ukoliko ste zainteresirani za Programe POS-a do 25. listopada 2013. popunite anketni upitnik pod nazivom „Anketni upitnik o stambenim potrebama kupnjom stana u višestambenoj zgradi po programu društveno poticane stanogradnje – POS“.
Molimo Vas da popunjeni anketni upitnik dostavite u Jedinstveni upravni odjel grada Pregrade, Josipa Karla Tuškana 2, Pregrada ili na E-mail; grad@pregrada.hr.
Po dostavi zatraženih podatka te ovisno o iskazanom interesu Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama zajednički će s gradom Pregrada utvrditi mogućnosti i rokove realizacije Programa POS-a na području grada Pregrada.
U privitku teksta nalazi se anketni upitnik.

 

 

Privitak uz tekst:
Adobe PDF


Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1809