naslovnagdje se nalazimo kontakt

Poziv na javnu tribinu

Objavljeno 12.09.2013.

P O Z I V
na javnu tribinu radi utvrđivanja prioritetnih projekata za natječaj Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva „Zajedno za bolje“ koja će se održati
 18. rujna 2013. godine  (srijeda)  s početkom u 18:00 sati
u  Gradskoj vijećnici Grada Pregrade, J.K.Tuškana 2.

Na provedenom natječaju Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva „Zajedno za bolje“ u okviru kojeg se potiče sudionička demokracija kroz uključivanje građana i organizacija civilnog društva u razvoj lokalne zajednice Grad pregrada je prošao prvi krug. Kroz natječaj će se sufinancirati projekti važni lokalnoj zajednici u iznosu od 250.000 kuna.
Za ulazak u drugi krug natječaja potrebno je održavanje savjetodavnog procesa s građanima i organizacijama civilnoga društva radi zajedničkog utvrđivanja prioriteta društvenog razvoja Grada Pregrade. U tu svrhu organizirana je  javna tribina kako bi se kroz zajednički dijalog došlo do projekta koji će se u drugom krugu prijaviti na natječaj.
Nakon održavanja javne tribine utvrdit će se prioritetna potreba društvenog razvoja i uz  daljnju suradnju građana i udruga civilnog društva koje će sudjelovati u postupku utvrđivanja prioriteta pripremit će se projekt, koji će se prijaviti na pozivni natječaj Nacionalne zaklade.
Zaklada će financirati nove, inovativne programe i usluge za građane u lokalnoj zajednici uključujući i uređenje javnih društvenih prostora za unaprjeđenje kvalitete življenja građana u lokalnoj zajednici.
Molimo predstavnike ustanova, udruga, poslodavaca da se odazovu  na tribinu i iznesu svoja razmišljanja o mogućim idejama koje bi mogle prerasti u stvarni, kvalitetni projekt.

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1716