naslovnagdje se nalazimo kontakt

Grad Pregrada uspješan na natječaju Zajedno za bolje

Objavljeno 05.09.2013.

Grad Pregrada prijavio se na natječaj Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva „Zajedno za bolje“ u okviru kojeg se potiče sudionička demokracija kroz uključivanje građana i organizacija civilnog društva u razvoj lokalne zajednice. Kroz natječaj sufinancirati će se projekti važni lokalnoj zajednici u iznosu od 250.000 kuna.
Grad Pregrada je uz gradove Korčulu, Omiš, Kraljevicu i Otočac jedini  uspješno prošao prvi krug natječaja te ulazi u drugi krug koji podrazumijeva održavanje savjetodavnog procesa s građanima i organizacijama civilnoga društva radi zajedničkog utvrđivanja prioriteta društvenog razvoja Grada Pregrade. U tu svrhu organizirati će se javne tribine kako bi se kroz zajednički dijalog došlo do projekta koji će se u drugom krugu prijaviti na natječaj. Zahvaljujući sufinanciranju projekta od strane Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva u mogućnosti smo ostvariti neki od važnih društvenih projekata u našem gradu. O tribinama će građani i organizacije civilnog društva biti pravovremeno obaviješteni te ovim putem pozivamo sve da se odazovu na rasprave kako bismo bili što uspješniji u daljnjem natječaju.

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1839