naslovnagdje se nalazimo kontakt

Plan dodjele sredstava Nacionalne zaklade i kalendar natječaja

Objavljeno 05.09.2013.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, sukladno svojim strateškim ciljevima, planira u 2013. godini uložiti 44 milijuna kuna u projekte i programe organizacija civilnoga društva. Od tog iznosa 27 milijuna kuna planirano je za nove natječaje i višegodišnje podrške, a 17 milijuna kuna za ugovaranje suradnje putem poziva za iskaz interesa u 2013. godini te višegodišnje oblike razvojne suradnje i partnerstva. S tim u vezi Nacionalna zaklada će u 2013. godini raspisati ukupno 6 natječaja (uključujući i Decentralizirani model) i to 4 za dodjelu financijskih oblika podrški i 2 za dodjelu nagrada, 3 poziva za iskaz interesa za suradnju i 2 pozivna natječaja za Razvojnu suradnju u području sudioničke demokracije te u području Pilot-programa uvođenja sustavnog modela financiranja udruga osoba s invaliditetom, i to kako je navedeno pod točkama I. i II.
Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva po prvi put objavljuje, pod točkom III., i Plan dodjele sredstava iz Programa IPA (INSTRUMENT PRETPRISTUPNE POMOĆI) IV. komponenta "Razvoj ljudskih potencijala" nakon što je za to ovlaštena i akreditirana od strane Europske komisije 16. kolovoza 2012. godine te uključena u nacionalnu strukturu provedbenih tijela za upravljanje sredstvima iz pretpristupnih fondova EU namijenjenih civilnom društvu kao i strukturnih fondova, a naročito iz Europskog socijalnog fonda, kada Republika Hrvatska postane punopravna članica Europske Unije.

 

 

Privitak uz tekst:
Adobe PDF


Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
5961