naslovnagdje se nalazimo kontakt

ASFALTIRANJE NERAZVRSTANIH CESTA SE NASTAVLJA

Objavljeno 10.12.2008.
Ovih dana Cesta Varaždin započela je s modernizacijom nerazvrstanih cesta na području našega grada. Izvršena je priprema podloge za ceste u Plemenšćini, Bušinu i Svetojurskim Vrhima, a nastavlja se kroz Cigrovec, Gorjakovo i ostale Mjesne odbore do konačnog asfaltiranja za ovu godinu 7,3 km i saniranje 1,8 km nerazvrstanih cesta.
U sklopu uređenja gradskog trga uređena su parkirališta uz ulicu Josipa Karla Tuškana, izgrađeni su i asfaltirani pločnici uz Tuškanovu, Kolarovu i Prolaz Matice Hrvatske, a na kraju su asfaltirane i sve tri navedene ulice.
Ovaj posao se nastavlja u ovoj godini dok vrijeme bude dozvoljavalo. Ukoliko dođe do prekida posla zbog snijega i niskih temeperatura, nastavit će se odmah po otklonu uzroka i nadamo se završiti najkasnije do Dana grada, sredinom travnja 2009. godine.
U privitku možete pogledati program modernizacije nerazvrstanih cesta i ulica u ovom postupku.
 

 

Privitak uz tekst:
Adobe PDF


Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
493