naslovnagdje se nalazimo kontakt

Sastanak gradonačelnika i načelnika osnivača LAG-a Sutla

Objavljeno 22.08.2013.

U prostorijama Muzeja grada Pregrade, dana 20. kolovoza 2013 održan je sastanak  gradonačelnika i načelnika jedinica lokalne samouprave koji su osnivači Lokalne akcijske grupe "Sutla". Sastanak je sazvan u svrhu analiziranja liste rangiranih LAG-ova prema natječaju Mjere 202 te pripreme plana aktivnosti za novi natječaj. Kratku prezentaciju Lokalne razvojne strategije (LRS) napravio je izrađivač strategije gospodin Marijan Biruš iz Desinića, koji je nazočnima predstavio Strategiju.
Sastanku su nazočili: gradonačelnik grada Pregrade – Marko Vešligaj, gradonačelnik grada Klanjca - Zlatko Brlek, načelnik općine Desinić - Zvonko Šreblin, načelnik općine Hum na Sutli - Zvonko Jutriša, načelnik općine Kumrovec - Dragutin Ulama, načelnik općine Zagorska Sela - Željko Kodrnja te načelnica općine Kraljevec na Sutli – Danijela Pongrac.
Predsjednica Lokalne akcijske grupe - Anica Kovačić, predstavila je terminski plan aktivnosti LAG-a Sutla, a odnosi se na sazivanje Skupštine te o predstojećim aktivnostima na pripremi za novi natječaj unutar IPARD programa - mjera 202 od strane Ministarstva poljoprivrede, Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.
Nazočne je nakon radnog dijela sastanka ugostio domaćin skupa gradonačelnik Grada Pregrade Marko Vešligaj.

 

 

Privitak uz tekst:
Adobe PDF
Adobe PDF
Adobe PDF
Adobe PDF


Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1716