naslovnagdje se nalazimo kontakt

Povelja o suradnji Grada i udruga civilnog društva

Objavljeno 09.08.2013.

Radi poticanja razvoja civilnog društva i izražavanja interesa i potreba građana, Grad Pregrada podupire samoorganiziranje i dobrovoljno djelovanje udruga civilnog društva te razvijanje i unaprjeđivanje  partnerskog odnosa sa  udrugama na svom području.
U tom smislu Gradsko vijeće priprema donošenje Povelje o suradnji Grada i udruga civilnog društva s temeljnim ciljem postavljanja okvira suradnje Grada i udruga kao i okvira financiranja aktivnosti, projekata i programa udruga, stvaranjem ravnopravnog partnerskog odnosa grada  i udruga  u svrhu razvoja lokalne zajednice.
Savjetovanje o tekstu povelje otvoreno je do 03. rujna 2013. godine. Nacrt povelje i obrazac savjetovanja možete pogledati i preuzeti ispod ovog teksta.

 

 

Privitak uz tekst:
Adobe PDF
Adobe PDF


Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1840