naslovnagdje se nalazimo kontakt

Imenovani novi članovi NO Niskogradnje i odbori ustanova

Objavljeno 31.07.2013.

Sukladno ovlastima gradonačelnik Grada Pregrade Marko Vešligaj, dipl.oec. imenovao je predstavnike Grada u Nadzorni odbor komunalnog društva Niskogradnja d.o.o. nakon isteka mandata dosadašnjim članovima.  Na novi četverogodišnji mandat imenovani su Mladen Burić, Stjepan Miklaužić, Vesna Hohnjec i Goran Horvat. Zaposlenike prestavlja Igor Cajhen.
Gradonačelnik je razriješio dosadašnje članove Upravnog vijeća Dječjeg vrtića "Naša radost" koji su predstavljali Grad Pregradu i to Davora Antolića, Vesnu Hohnjec i Ivana Krištića, a na novi mandat imenovao Tajanu Broz, Jasnu Vnuk i Suzanu Petrak.
U Školski odbor Glazbene škole Pregrada ispred Grada Gradonačelnik je na novi četverogodišnji mandat imenovao Zdravku Žiger-Žgela, Andreu Cobović i Damira Gorupa, a razriješio dosadašnje članove Vilmicu Kapac, Mirjanu Krištić i Mirjanu Hrestak.

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1716