naslovnagdje se nalazimo kontakt

Asfaltiranje nerazvrstanih cesta

Objavljeno 26.07.2013.Prije svega nekoliko mjeseci na području Pregrade postojalo je svega 30% asfaltiranih cesta i ulica. Bio je to poražavajući podatak koji  je Pregradu smjestio na samo začelje u Krapinsko-zagorskoj županiji prema broju neuređenih i nerazvrstanih (makadamskih) cesta.
No, takvo stanje se iz tjedna u tjedan mijenja te Pregrada dobiva nove slojeve asfalta.
Otkako je postao gradonačelnikom grada Pregrade, Marko Vešligaj je uveo razne novitete te od samog početka ima izvrsnu komunikaciju sa građankama i građanima.
Kako ne bi sve bilo na riječima, gradonačelnik je osobno obišao sva mjesta na kojima se u proteklih nekoliko tjedana užurbano radilo na novom sloju asfalta. Tako je bio u Benkovu, Sopotu, Klenicama, Gorjakovu i Cigrovcu gdje se osobno uvjerio da radovi teku planiranim tokom.
U zadnjih nekoliko tjedana napravljeno je ukupno 2,8 km novog asfalta - ističe Marko Vešligaj te napominje kako je ovo tek početak izgradnje komunalne infrastrukture koje su  od općeg društvenog interesa, a samim time i jedno od najvažnijih pitanja svake lokalne zajednice.


 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
5961