naslovnagdje se nalazimo kontakt

Radni sastanak s ravnateljem REGEA-e

Objavljeno 16.07.2013.Gradonačelnik Grada Pregrade Marko Vešligaj i zamjenik gradonačelnika Ivan Škrinjar, održali su jučer radni sastanak s gospodinom Julijem Domcom, ravnateljem Regionalne energetske agencije Sjeverozapadne Hrvatske (REGEA) te Ivanom Horvat, voditeljicom projekta.


Razgovarali su o projektima na području energetske učinkovitosti i dogovoreno je praćenje potrošnje energije u gradskim zgradama radi racionalizacije troškova.  Razmatrana je i mogućnost uključivanja poduzetnika u projekte energetske učinkovitosti uz podršku REGEA-e.


Krapinsko-zagorska županija raspisala je natječaj za sufinanciranje sustava za korištenje obnovljivih izvora energije kod fizičkih osoba na području Krapinsko-zagorske županije. 


Detaljnije o natječaju na stranicama Krapinsko-zagorske županije: www.kzz.hr/natjecaj-solari-2013-drugi.


Regionalna energetska agencija Sjeverozapadne Hrvatske započela je s radom 2008. godine uz potporu Europske komisije u sklopu programa Inteligentna energija za Europu. Osnovni cilj i uloga agencije jest promoviranje i poticanje regionalnog održivog razvoja u području energetike i zaštite okoliša kroz korištenje obnovljivih izvora energije i uvođenje mjera povećane energetske efikasnosti.


Od početka rada do danas, Agencija je ostvarila značajan iskorak i postepeno zauzela svoju poziciju središnje ustanove za pružanje stručne potpore na području održivog korištenja energije svojim osnivačima te gradovima i općinama na području sjeverozapadne Hrvatske, ali se sve više kao takva afirmira i na nacionalnoj te međunarodnoj razini.


 

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
5961