naslovnagdje se nalazimo kontakt

Radni sastanak gradonačelnika s dekanicom Veleučilišta i dekanom Medicinskog fakulteta

Objavljeno 12.07.2013.

Jučer (četvrtak, 11. srpnja) gradonačelnik Marko Vešligaj održao je radni sastanak s dekanicom Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ iz Vukovara gospođom prof.dr.sc. Gordanom Bujišić. Tema sastanka bio je studij fizioterapije u Pregradi i jesenski upisi na prvu godinu studija. Razgovaralo se o nastavku suradnje u razvoju visokog školstva, posebice fizioterapije u Pregradi uz podršku Veleučilišta iz Vukovara.
Prije petnaestak dana (28. lipnja) na radnom sastanku u Osijeku s dekanom Medicinskog fakulteta prim.dr.sc. Aleksandrom Včevom gradonačelnik je dogovorio nastavak suradnje i obostranu podršku dosadašnjim programima visoke škole za medicinske sestre s naglaskom na mogući razvoj i unaprjeđenje daljnje suradnje.

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
493