naslovnagdje se nalazimo kontakt

Gradonačelnik se sastao s predsjednicima Vijeća MO

Objavljeno 19.06.2013.

U utorak, 18. lipnja, s početkom u 19:00 sati, gradonačelnik Marko Vešligaj održao je interaktivni sastanak s predsjednicima Vijeća mjesnih odbora. Sastanku je bilo nazočno devet (od deset) predsjednika, zamjenik gradonačelnika Ivan Škrinjar i pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela.
U materijalima za sastanak predsjednici VMO dobili su registar ulica i nerazvrstanih cesta s područja Grada, popis ulica i nerazvrstanih cesta na kojima se obavlja zimsko čišćenje, planove održavanja cesta te izvješće o utrošenom materijalu i satima rada stroja na cestama tijekom ove godine. Osim toga, u materijalima je bio popis svih prijavljenih klizišta nastalih ove godine i prijavljenih u postupku proglašenja elementarne nepogode.
Sastanak je bio informativno radnog karaktera gdje se gradonačelnik upoznao s osnovnim problemima u mjesnim odborima, a kao zaključak može se izvući najava gradonačelnika za obilaskom svih mjesnih odbora u narednom razdoblju i upoznavanje s problemima na terenu.

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1840