naslovnagdje se nalazimo kontakt

Preventivna aktivnost „Biciklirajmo sigurno“

Objavljeno 18.06.2013.

Gradonačelnik Grada Pregrade gosp. Marko Vešligaj nazočio je u subotu 15. lipnja 2013. godine najavi  provedbe preventivne aktivnosti "Biciklirajmo zajedno" koju započinje  Policijska uprava krapinsko-zagorska u suradnji s Krapinsko-zagorskom županijom. Ove aktivnosti će se provoditi radi mogućeg smanjenja broja kaznenih djela imovinskog karaktera u kojima se kao predmet otuđenja pojavljuje bicikl, odnosno smanjenja broja prometnih nesreća u kojima sudjeluju biciklisti.
Glavni ciljevi preventive aktivnosti su: besplatna i za građane dobrovoljna evidencija bicikla u cilju lakšeg pronalaska bicikla u slučaju otuđenja, smanjenje pojavnih oblika krađa bicikla, edukacija građana o mjerama koje mogu poduzeti kako ne bi bili žrtve krađa bicikla i edukacija građana o sigurnom sudjelovanju biciklista u prometu
Evidenciji bicikla mogu pristupiti svi građani Krapinsko-zagorske županije, (djeca mlađa od 16 godina u pratnji roditelja) a za evidenciju bicikla potrebno je imati: osobnu iskaznicu, račun o biciklu (ukoliko ga imate) i tehnički ispravan bicikl. Građani će imati priliku evidentirati svoje bicikle u Pregradi u  vrijeme i na mjestu koje će Policijska uprava objaviti naknadno putem javnih medija i web stranice Policijske uprave krapinsko-zagorske. Inače, građani mogu pristupiti evidenciji bicikla i u policijskoj postaji radnim danom od 08,00 do 14,00 sati.

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
5961