naslovnagdje se nalazimo kontakt

Primopredaja vlasti u Gradu Pregradi

Objavljeno 10.06.2013.

7. lipnja 2013., točno u podne u prostorijama Grada Pregrada izvršena je primopredaja dužnosti gradonačelnika grada Pregrade od strane Vilmice Kapac, koja je mandat gradonačelnice obnašala posljednjih 8 godina, novoizabranom gradonačelniku Marku Vešligaju.


Predaji vlasti su prisustvovali i dosadašnji zamjenik gradonačelnika Marijan Hohnjec, kao i novoizabrani zamjenik gradonačelnika Ivan Škrinjar te pročelnik grada Pregrade Ivan Krištić. Nakon kratkog razgovora, u kojem je dosadašnja gradonačelnica upoznala novoizabranog gradonačelnika o dosadašnjim ulaganjima kao i o problemima koje valja rješavati, potpisano je Izvješće u postupku primopredaje izvršnih ovlasti u Gradu. Gradonačelnik grada Pregrade, Marko Vešligaj, je potom sa svojim zamjenikom za gradonačelnika Ivanom Škrinjarom obišao zaposlenike.

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1839