naslovnagdje se nalazimo kontakt

Lokalni izbori - kandidacijske liste i biračka mjesta

Objavljeno 03.05.2013.

Gradsko izborno povjerenstvo Grada Pregrade zaprimilo je jučer do 24,00 sata prijedloge pet kandidacijskih listi za izbor članova/članica Gradskog vijeća i četiri kandidature za izbor gradonačelnika/gradonačelnice Grada Pregrade za izbore koji će se održati 19. svibnja 2013. godine.
Danas je Gradsko izborno povjerenstvo donijelo Rješenja o pravovaljanosti i objavi svih pet kandidacijskih listi za izbor članova/članica Gradskog vijeća i četiri kandidature za izbor gradonačelnika/gradonačelnice grada Pregrade te objavilo zbirne liste.
Jučer je Gradsko izborno povjerenstvo donijelo Rješenje o određivanju trinaest (13) biračkih mjesta za predstojeće izbore na području Grada Pregrade.
Rješenje o određivanju biračkih mjesta te Oglasi za kandidacijske i zbirne liste za izbor članova/članica Gradskog vijeća i gradonačelnika/gradonačelnice Grada Pregrade možete pogledati i preuzeti ispod ovog teksta.

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
5961