naslovnagdje se nalazimo kontakt

Noć knjige u gradskoj knjižnici Pregrada

Objavljeno 17.04.2013.

Manifestacija NOĆ KNJIGE 2013. održat će se 23. travnja 2013. godine. Ovom manifestacijom afirmira se ljubav prema knjizi i prema čitanju i u brojnim knjižnicama diljem Hrvatske organizirat će se razna događanja kako bi se oči javnosti usmjerile na knjigu.


Gradska knjižnica Pregrada također se uključila u ovaj projekt te će knjižnica na taj dan, uz uobičajeno radno vrijeme od 8,00 do 15,30 sati, raditi i od 18,00 do 21,00 sat. Uz mogućnost boravka u knjižnici u to vrijeme i posudbu knjiga, posjetitelji će moći razgledati izložbu etno kućica Vjekoslava Kruhaka iz Konjščine, a za djecu su pripremljena dva programa.


U 18,00 sati održat će se pričaonica „NAOPAKE BAJKE“, gdje će uz pričanje priča iz slikovnice NAOPAKE BAJKE“, Ivanke Borovac, djeca odgovarati na pitanja zašto je bajka „naopaka“ i koje se sve bajke u slikovnici spominju. U 19,00 sati slijedi program „ŠEGRT HLAPIĆ SLAVI 100. ROĐENDAN“, i to povodom stogodišnjice objavljivanja Čudnovatih zgoda šegrta Hlapića. Ovdje se radi o zajedničkom programu Gradske knjižnice Pregrada i Gradske knjižnice Zlatar u okviru kojeg će se, nakon kratke priče o šegrtu Hlapiću, izrađivati veliki plakati Hlapića i Gite. Knjižnice će svoje plakate prvo izložiti u vlastitoj knjižnici, a nakon deset dana će ih razmijeniti i usporediti.


Bajke ćemo lakše i brže ispraviti, a Gitu i Hlapića nacrtati uz pomoć slatkih zalogaja kojima ćemo se svi na kraju počastiti.

 

 

Privitak uz tekst:
Adobe PDF


Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1716