naslovnagdje se nalazimo kontakt

Zajedno više možemo

Objavljeno 05.04.2013.

Projekt Grada Pregrade i Policijske uprave Krapinsko-zagorske:
U okviru projekta "Zajedno više možemo" danas je u Osnovnoj školi Janka Leskovara, s početkom u 10 h, održan Sajam mogućnosti.
Bila je to prekrasna akcija, priredba i druženje učenika sa predstavnicima raznih udruga, društava i klubova koji su djeci nudili svoje sadržaje.
S ciljem da djeca svoje slobodno vrijeme provode baveći se jednim od ponuđenih sadržaja, umjesto da čine krive izbore, predstavili su se Glazbena škola Pregrada, Desiničke mažoretkinje, Košarkaški klub Zabok, Plivački klub Olimp - Terme Tuhelj, Hrvatsko planinarsko društvo Kunagora, DVD Pregrada, Filmski video klub "Pregrada", Gljivarsko društvo "Lisičica", Odred izviđača "Kunagora", KUD Grada Pregrade, Nogometrni klub "Pregrada", Šprtsko ribolovno društvo "Gorica", Udruga  pčelara "Medeni"i Ženski nogometni klub "Pregrada".
Učenici su pokazali velik interes za sve sadržaje, a s posebnom pažnjom i zanimanjem su odgledali pokaznu vježbu Interventne policije.
Stoga nam ostaje za vjerovati da će svi sretno i zdravo živjeti svoje djetinjstvo pod budnim okom policije koja ih, i nas, čuva.
Gradonačelnica

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1716