naslovnagdje se nalazimo kontakt

Nastavak dogradnje Dječjeg vrtića "Naša radost"

Objavljeno 21.03.2013.

U tijeku je nastavak dogradnje Dječjeg vrtića u Pregradi - II. etapa, dovršenje. Radove izvode domaće tvrtke udružene u Zanatsku zadrugu Pregrada koja je, nakon provedenog postupka javne nabave, dobila posao izgradnje. Izvodit će se zemljani, betonski, armirački, zidarski, izolaterski, limarski, keramičarski, fasaderski, teracerski, podopolagački, soboslikarski, bravarski i stolarski radovi te instalaterski radovi kao što su elektroinstalacije, centralno grijanje, vodovod i kanalizacija, sanitarni uređaji i vatrodojava. Nadzor nad radovima provodi pregradska tvrtka Kostelgrad-projekt, a nadzorni inženjer je direktor i vlasnik dipl.ing.arh. gospodin Josip Golubić.


Vrijednost ugovorenih radova je 500 tisuća kuna, a rok izgradnje 90 dana. Nakon završetka ove etape preostaje još rekonstrukcija starog dijela objekta u vrijednosti 1,4 milijuna kuna, a nastavak se očekuje u drugom dijelu ove godine.Ukupna vrijednost projekta dogradnje i rekonstrukcije iznosi 3,5 milijuna kuna.


Uz proračunska sredstva Grada Pregrade projekt sufinancira Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Inače, projekt se provodi prema sustavu energetske učinkovitosti. Očekuje se smanjena potrošnja energije, smanjenje CO2 te ostvarenje ostalih uvjeta ekološke izgradnje. Na starom dijelu objekta izgradit će se kolektori za proizvodnju tople vode.


Ovim projektom kvalitetno se poboljšavaju uvjeti čuvanja i odgoja predškolske djece, a povećava se i mogućnost čuvanja i odgoja većeg broja djece sa sadašnjih 110 na 150-160.

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1839