naslovnagdje se nalazimo kontakt

26. sjednica Gradskog vijeća – SVE TOČKE JEDNOGLASNO

Objavljeno 02.10.2008.
U srijedu 24. rujna 2008. godine održana je 26. po redu sjednica Gradskog vijeća grada Pregrade. Sjednici je nazočilo 14 (od 15) vijećnika i sve odluke su usvojene jednoglasno.

Usvojeno je Izvješće o izvršenju proračuna za prvih šest mjeseci 2008. godine i donešene prve Izmjene i dopune gradskog proračuna. Planirano je u odnosu na prvotni proračun povećanje prihoda za 33,30 %. Ukupno planirani proračun sada iznosi 17.584.000,00 kuna.

Razmatrana su i prihvaćena Izvješća o radu za 2007. godinu proračunskih korisnika: Dječjeg vrtića „Naša radost“, Kulturno umjetničkog društva Pregrada, Vatrogasne zajednice Pregrada i Ženskog nogometnog kluba Pregrada.

Na prijedlog Upravnog vijeća Dječjeg vrtića povećana je ekonomska cijena programa u dječjem vrtiću donošenjem Odluke o financiranju. Nova ekonomska cijena sada iznosi 1.600,00 kuna. Sudjelovanje roditelja/staratelja je 50%.
Osnovana je također i nova odgojna skupina u dječjem vrtiću zbog velikog broja djece koja se nisu mogla kvalitetno obuhvatiti u do sada postojeće četiri skupine. Poglavarstvo je provelo postupak materijalno tehničkog osiguranja početka rada ove skupine.

Izgradnjom prometnica u Poslovnoj zoni Pregrada stvorila se potreba imenovanja novih ulica. Gradsko vijeće je na prijedlog Gradskog poglavarstva imenovalo dvije nove ulice: Ulicu Adolfa Thierrya – od ulice Janka Leskovara pored kuće Nade Fišter do spoja s ulicom Kolarija, odnosno do mosta na potoku Kosteljina u dužini od 600 metara te Ulicu Josipa Štruka – paralelna ulica s ulicom Janka Leskovara, od ulice Adolfa Thierrya do ulice Stjepana Vukine, u dužini od 900 metara.
 

 

Privitak uz tekst:
Adobe PDF


Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1840