naslovnagdje se nalazimo kontakt

Održan 10. Mali županijski fašnik

Objavljeno 18.02.2013.

U organizaciji Turističke zajednice Grada Pregrade i DPK „Zeleni bregi“, pod pokroviteljstvom Grada Pregrade i Krapinsko-zagorske županije te medijskim pokroviteljstvom Radija Hrvatsko zagorje Krapina i Glasa Zagorja, u Pregradi je prošlu sobotu održan 10. Mali županijski fašnik.

Unatoč hladnoći i pahuljama snijega, gradskim trgom prodefilirala je dječja povorka koju su predvodili Puhački orkestar Krapina i Desinićke mažoretkinje. Nakon prigodnih riječi dobrodošlice kojima se gradonačelnica Pregrade Vilmica Kapac obratila prisutnima, županica Sonja Borovčak predala je ključ Županije fašničkom princu.

U veseloj povorci dječjih vrtića iz Desinića, Huma na Sutli, Klanjca, Krapine, Donje Stubice, Stubičkih Toplica, Pregrade, Oroslavja, grupe iz OŠ Janka Leskovara iz Pregrade te predškolske skupine iz Krapinskih Toplica mogli smo vidjeti male Meksikance, pčelice, vatrogasce, dimnjačare, licitarska srca, dinosaure i mnoge druge zanimljive likove.

Gradonačelnica Vilmica Kapac uručila je poklone i slatke pakete nazočnim dječjim vrtićima, te novčani bon u vrijednosti od 1.000 kn za nabavku didaktičkog materijala malim „mornarima“ Dječjeg vrtića "Tratinčica" iz Desinića koji su se po ocjeni žirija i mnogobrojne publike najviše istaknuli svojom grupnom maskom. Povorku i program vodio je fašnički princ Ivan Pogačić, a za dobru glazbenu atmosferu pobrinuli su se Glazbena škola Pregrada, Krunoslav Jazbec i Siniša Jurak.

Za sve prisutne Turistička zajednica grada Pregrade osigurala je krafne, a za animaciju prisutnih tijekom trajanja programa bile su zadužene maskote Dino, Spužva Bob i Hello Kitty kojima su se najviše obradovali najmlađi sudionici manifestacije

Više fotografija s događanja možete vidjeti u fotogaleriji.

 

 



Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1919