naslovnagdje se nalazimo kontakt

Završena druga etapa izgradnje PŠ Stipernica

Objavljeno 21.01.2013.

Povjerenstvo  za  primopredaju i utvrđivanje konačnog obračuna radova u petak 18. siječnja 2013. godine od 12,00 do 16,00 sati pregledalo je izvedene radove i pripadajuću dokumentaciju te utvrdilo sljedeće: Vrijednost izvedenih i obračunatih radova utvrđena je na osnovu ugovorenih jediničnih cijena i količina iz građevinske knjige ovjerene od strane nadzornog inženjera. Radovi su izvedeni prema ugovornom troškovniku i ugovoru.

Kvaliteta izvedenih radova odgovara propisima i standardima po pojedinim vrstama radova. Izvedba radova započela je 30. listopada 2012. godine i trajala s prekidima, zbog vremenskih prilika, do 28. prosinca 2012.godine. Povjerenstvo je nakon pregleda izvedenih radova i obračunske dokumentacije utvrdilo konačnu vrijednost izvedenih radova u ukupnom iznosu od 598.224,54 kn sa PDV-om, kao što je i izvoditelj obračunao u podnesenoj okončanoj situaciji.

Završetak svih radova očekuje se tijekom 2013. godine izvođenjem treće – završne etape koja obuhvaća instalaciju centralnog grijanja, instalaciju plina i sustava solarnih kolektora za PTV, elektro instalacije – ožičavanja, rasvjetna tijela i montažu nadžbuknih elemenata te mjerenja i ateste, zatim sanitarnu opremu i pribor, odvodnju, vodovod i hidrantsku mrežu, parketarske radove, keramičarske, kamenorezačke i soboslikarske radove te vanjski okoliš.

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1839