naslovnagdje se nalazimo kontakt

Održan božićni sajam

Objavljeno 02.01.2013.

S ciljem širenja blagdanskog ozračja u organizaciji Turističke zajednice grada Pregrade u našem gradu u subotu 22. prosinca 2012. održan je Božićni sajam. Sajam je trajao od 9,00 do 13,00 sati na prostoru ispred Gradske knjižnice.


Vrijedni roditelji pregradskih osnovnoškolaca izložili su svoje rukotvorine, slike, čestitke i razne božićne ukrase, dijelili kuhano vino, čaj, kavu i kolače te skupljali dobrotvorne priloge u svrhu financiranja troškova izleta u prirodu. Osim njih, izlagači su bili i Udruga pčelara Medeni iz Pregrade, Udruga "Moji dani" iz Đurmanca, Tajana Rusovan i Silvija Pondeljak iz Pregrade, OPG Auguštin iz Huma na Sutli, Društvo za pomoć MRO iz Krapine, Udruga vinara i vinogradara "Dobra kaplica" iz Pregrade, OPG "Rudolf Žugec", Zadruga "Mistral" i Medićarsko-svjećarska radnja "Licitari Milek". Za dobru glazbenu atmosferu pobrinuo se Siniša Jurak.


Zahvaljujući svim izlagačima za vrijeme trajanja sajma posjetitelji su mogli degustirati i kupiti proizvode od meda, kupinovo vino, licitare i medenjake ili pak pronaći neki poklon ili prigodni božićni ukras i obradovati svoje najmilije.

 

 

Privitak uz tekst:
Adobe PDF
Adobe PDF
Adobe PDF
Adobe PDF
Adobe PDF


Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
5961