naslovnagdje se nalazimo kontakt

Praksa pregradskih srednjoškolaca u vrtiću

Objavljeno 18.12.2012.

Medicinski tehničari iz Srednje škole Pregrada ove pedagoške godine praktičan dio nastave realiziraju u našem vrtiću. Tijekom studenog i prosinca u jasličkim i vrtićkim skupinama srednjoškolci stječu praktična iskustva vezana uz njegu djece te stjecanje higijenskih i prehrambenih navika.

U vrtićkim skupinama pripremaju male edukativne radionice kao što su: pravilno pranje zubi, piramida zdrave prehrane, kako se zaštititi od prehlade, itd. Veliki doprinos podizanju kvalitete vrtića svakako je rad logopeda i srednjoškolaca vezan uz djecu s teškoćama govorno – jezične komunikacije.

Uz suradnju vrtića i osnovne škole (koja je već dugi niz godina vezana uz pripremu djece za polazak u prvi razred), suradnja sa Srednjom školom potvrđuje da u Pregradi postoji dobra povezanost po vertikali svih odgojno - obrazovnih ustanova.

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1716