naslovnagdje se nalazimo kontakt

Muzeju grada Pregrade po drugi puta priznanje sa zlatnim znakom

Objavljeno 06.12.2012.

Na završnoj svečanosti dodjele priznanja u akciji ocjenjivanja uređenosti mjesta i okoliša Krapinsko-zagorske županije pod nazivom "Zeleni cvijet", koja se održava u sklopu velike akcije Hrvatske Turističke zajednice "Volim Hrvatsku", u hotelu Well u Tuheljskim toplicama održana je podjela nagrada i priznanja najuspješnijima.

Na prvom mjestu u kategoriji "Turistička ponuda ili zanimljivost" je muzej "Dr. Zlatko Dragutin Tudjina" iz Pregrade. Ovu laskavu titulu pregradski je Muzej, čiji stalni postav čine ljekarnička, numizmatička i rudarska zbirka, osvojio već 2009. godine, a ove je godine to i potvrdio.


Grad Donja Stubica pobjednik je u kategoriji "Uređenost mjesta kao cjeline". Povjerenstvo Županijske turističke zajednice drugo je mjesto dodijelilo Općini Stubičke Toplice, a treće Gradu Krapini. Dodijeljene su i nagrade u više drugih kategorija, pa je tako najuređeniji park Spomen park Antuna Mihanovića u Klanjcu, najuređenije kupalište Terme Jezerčica u Donjoj Stubici, u kojima je smješten i najbolji Turistički informativni centar, onaj donjostubičke turističke zajednice. Najljepšu okućnicu privatne kuće imaju Ljiljana i Stjepan Cesar iz Marije Bistrice, najuređeniji balkon ima restoran "Rody" u Gornjoj Stubici, a najbolji suvenir je "Zlatarska božićnica – božićna jabuka" autora i proizvođača Darka Varge iz Zlatara

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1838