naslovnagdje se nalazimo kontakt

Sajam usporednih starih i novih uporabnih predmeta

Objavljeno 06.12.2012.

U Gradskoj knjižnici Pregrada održat će se od 08.12. do 16.12.2012. sajam usporednih uporabnih starih i novih predmeta pod nazivom "Nešto staro, nešto novo".

Zahvaljujući  suradnji i velikom odazivu Pregrađana koji su izložili svoje brojne  stare i nove istovjetne predmete, na sajmu se stvarno puno toga može vidjeti: posuđe, obrtnički pribor, stolnjaci, ručnici, stakleni predmeti, nakit, pisma, telegrami, dalekozori, čak i kazališni nakit te još puno, puno toga.

U okviru ovog sajma, u subotu 08.12.2012. s početkom u 11,00 sati održat će se i radionica za djecu u sklopu koje ćemo, uz moderno ukrašen bor okititi i bor na starinski način s jabukama, orasima, vatom i bombonima, i to uz pomoć Udruge Kostelskih žena, koje će djecu upoznati i sa starinskim običajima vezanim uz Božić.

Ovaj je sajam nastavak programa u kojem smo u 10. mjesecu ove godine kroz modnu reviju starih zagorskih nošnji i moderne odjeće prikazali kako su se ljudi odijevali nekad, a kako se odijevaju danas.

Organizatori ovog programa su knjižnica i Plesni studio "DIV".

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1809