naslovnagdje se nalazimo kontakt

Izrađena lokalna razvojna strategija

Objavljeno 29.11.2012.

U prostorijama Muzeja grada Pregrade, dana 21. studenog 2012 održan je sastanak  gradonačelnika i načelnika jedinica lokalne samouprave koji su osnivači Lokalne akcijske grupe "Sutla". Sastanak je sazvan u svrhu prezentacije izrađene Lokalne razvojne strategije (LRS) za Lokalnu akcijsku grupu - Sutla. Izrada LRS je povjerena Odlukom Skupštine LAG-Sutla, gospodinu Marijanu Birušu iz Desinića, koji je nazočnima predstavio Strategiju.

Sastanku su nazočili: gradonačelnica grada Pregrade - Vilmica Kapac, zamjenik gradonačelnika grada Klanjca - Zlatko Brlek, načelnik općine Hum na Sutli - Zvonko Jutriša, načelnik općine Desinić - Zvonko Šreblin, načelnik općine Kumrovec - Dragutin Ulama, načelnik općine Zagorska Sela - Željko Kodrnja, načelnik općine Kraljevec na Sutli - Antun Hrelja te zamjenik općinskog načelnika općine Tuhelj - Darko Medvedec. Sastanku su također bili nazočni i članovi Upravnog odbora LAG-Sutla.

Predsjednica Lokalne akcijske grupe - Anica Kovačić, predstavila je terminski plan aktivnosti LAG-Sutla, a odnosi se na sazivanje Skupštine LAG-Sutla koja će se održati 05. prosinca 2012 u sjedištu udruge u Zagorskim Selima te o predstojećim aktivnostima na pripremi za akreditaciju na raspisani natječaj unutar IPARD programa - mjera 202 od strane Ministarstva poljoprivrede, Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
5935