naslovnagdje se nalazimo kontakt

Sajam usporednih starih i novih uporabnih predmeta

Objavljeno 12.11.2012.

Gradska knjižnica Pregrada i Plesni studio "DIV" organizatori su programa "Nešto staro, nešto novo". Prvi dio programa, u kojem smo kroz modnu reviju zagorskih nošnji i moderne odjeće pokazali kako su se ljudi odijevali nekad, a kako se odijevaju danas, održan je 20. listopada 2012. Drugi dio programa, odnosno sajam na kojem bismo izložili usporedno stare i nove uporabne predmete, planiramo organizirati u razdoblju od 1. do 6. prosinca 2012.

Da bismo  u tome uspjeli, potrebna nam je Vaša pomoć. Stoga Vas molimo za suradnju i pomoć pri organizaciji sajma. Imate li usporedne stare i nove predmete koje biste htjeli izložiti na sajmu, molimo Vas da nam se javite do 25.1 studenog 2012. Izložiti možete gotovo sve – posuđe, nakit, satove, stolnjake, ručnike, naočale, posuđe, pribor za jelo, kutijice za nakit, boce, češljeve i sve drugo što možda imate. Ako uz stari predmet nemate i novi, mi ćemo ga pokušati nabaviti.

Unaprijed se zahvaljujemo!

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1809