naslovnagdje se nalazimo kontakt

Poziv učenicima srednjih škola za subvencioniranje prijevoza

Objavljeno 09.10.2012.

Grad Pregrada već četvrtu godinu sufinancira prijevoz učenika prvih, drugih, trećih i četvrtih razreda srednjih škola koji koriste javni prijevoz za dolazak u školu, a koji imaju prebivalište na području grada Pregrade, koje je udaljeno 5 i više kilometara od škole te učenici koji pohađaju neku od Srednjih škola s područja Krapinsko-zagorske županije u programu koje nema u Srednjoj školi Pregrada, osim ako su pokušali upis u Srednjoj školi Pregrada, a nisu uspjeli.

Iznos financijske pomoći učenicima iznosi 100,00 kuna mjesečno, a isplaćuje se na žiro račun učenika korisnika najkasnije do kraja mjeseca za prethodni mjesec.

Pravo na pomoć za troškove prijevoza učenici ostvaruju dostavom potvrde srednje škole koju pohađaju Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Pregrade. U potvrdi trebaju biti naznačeni podaci o upisu učenika u određeni razred te njegovi matični podaci – ime i prezime, OIB, ime roditelja i mjesto prebivališta (adresa stanovanja), uz naznaku da se izdaje za dodjelu pomoći za prijevoz u školu.

Jedinstveni upravni odjel Grada Pregrade će na temelju dostavljenih dokumenata utvrditi pravo učenika na financijsku pomoć za troškove prijevoza te napraviti popis onih učenika koji imaju pravo na pomoć te ga izvjesiti na oglasnoj ploči Grada i objaviti na službenoj web stranici grada Pregrade.

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1931