naslovnagdje se nalazimo kontakt

Odrađena 23. Sjednica Gradskog vijeća

Objavljeno 27.09.2012.

U utorak 25. rujna 2012. godine održana je 23. po redu sjednica Gradskog vijeća grada Pregrade. Sjednici je nazočilo 11 (od 15) vijećnika. Usvojeno je Izvješće o izvršenju proračuna za prvih šest mjeseci 2012. godine te Izvješće Gradonačelnice mr.sc. Vilmice Kapac za isto razdoblje. Donešene su Procjena ugroženosti stanovništva, materijalnih i kulturnih dobara i okoliša od katastrofa i velikih nesreća za područje Grada Pregrade, Plan zaštite i spašavanja Grada Pregrade i Plan Civilne zaštite Grada Pregrade.

Razmotreno je i prihvaćeno Izvješće o radu Dječjeg vrtića "Naša radost" za pedagošku 2011/2012. godinu. Na zahtjev Javnoj vatrogasnoj postrojbi Zabok dana je suglasnost za dopunu djelatnosti.  Pod točkom razno raspravljalo se o hitnoj medicinskoj pomoći i potrebi osnivanja punkta u Pregradi, o transparentnosti rada uprave i izvršne vlasti i nekim drugim pitanjima na koja je gradonačelnica dala odgovor. Na kraju Predsjednik Gradskog vijeća gosp. Stjepan Hajdinjak pozvao je sve nazočne da se pridruže aktivno na proslavi tradicionalne manifestacije „Branja grojzdja“ koja se ove godine odvija od 27. do 30. rujna.


 

 

 

Privitak uz tekst:
Adobe PDF


Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
440