naslovnagdje se nalazimo kontakt

Službene stranice dječjeg vrtića

Objavljeno 24.07.2012.

Od sada dječji vrtić "Naša Radost" iz Pregrade možete pratiti putem službenih web stranica koje se nalaze na adresi dv-nasaradost.pregrada.hr gdje će povremeno biti objavljivane informacije o upisima, vijesti vezane uz događanja u vrtiću te službene obavijesti. Također, pokrenuta je i facebook stranica dječjeg vrtića na adresi www.facebook.com/djecjivrtic.nasaradost gdje će roditelji imati priliku komunicirati izravno s upravom i odgojiteljicama u vrtiću. Također, i ovdje će se prenositi događanja te fotografije iz vrtića.

Nadamo se da će korištenje ovih internetskih kanala dodatno olakšati pronalaženje i dobivanje informacija roditeljima. Sve svoje komentare i konstruktivne prijedloge slobodni ste ostaviti putem facebook stranice ili e-maila.

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
494