naslovnagdje se nalazimo kontakt

Održan energetski dan u Pregradi

Objavljeno 21.06.2012.

Energetski dan "Klima i energija za malu i veliku djecu" održan je u utorak, 19. lipnja 2012. godine u Dječjem vrtiću "Naša radost". Program je započeo prigodnom pričom prilagođenoj odgoju djece predškolske dobi za održivi razvoj i racionalno korištenje energije koju je ispričala ravnateljica i teta gđa. Gordana Krizmanić. Nakon toga djeci i nazočnima obratio se pregradski župnik i vjeroučitelj mons. Vinko Gregur koji je svojom pričom prilagođenoj temi skupa razveselio djecu.

I gradonačelnica Grada Pregrade mr.sc. Vilmica Kapac imala je što reći prezentirajući projekt održive gradnje adaptacije i proširenja zgrade vrtića prilagođavajući priču uzrastu nazočne djece. Sve to djeca su začinila pjesmom i bojanjem bojanke "Klima i energija za malu i veliku djecu" uz igru i slatkiše. Nekoliko fotografija s događanja možete pogledati na facebook stranici.

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1933