naslovnagdje se nalazimo kontakt

Uoči 15-godišnjice Dana grada Pregrade

Objavljeno 13.04.2012.

Povodom petnaeste godišnjice Dana grada Pregrade (Bijela nedjelja, 15. travnja 2012.) predstavnici Grada - predsjednik Gradskog vijeća Stjepan Hajdinjak, zamjenik gradonačelnice Marijan Hohnjec, dopredsjednik Gradskog vijeća Nikola Pasariček, predsjednik kluba vijećnika Koalicije na vlasti i predsjednik Odbora za financije i proračun Vjekoslav Gorup te pročelnik Grada Ivan Krištić, položili su cvijeće i zapalili svijeće poginulim braniteljima ispod spomen križa na glavnom pregradskom groblju.

Program proslave Dana grada započinje u nedjelju u 7,45 sati postrojavanjem povijesnih postrojbi hrvatske vojske te sv. misom u 8,00 sati u pregradskoj župnoj crkvi Uznesenja BDM - "zagorskoj katedrali".

Svečana sjednica Gradskog vijeća na kojoj će se dodijeliti javna priznanja zaslužnim građanima i pravnim osobama započinje u 9,30 sati u galeriji Gradskog muzeja.
Nakon sjednice slijedi obilazak renovirane i uređene zgrade u ulici Stjepana Radića 6 u koju će preseliti službe Općinskog suda i zemljišno knjižni odjel, a koju je Grad otkupio od HEP-a i dodijelio na korištenje Ministarstvu pravosuđa za navedenu namjenu.

Ovo je 15. rođendan Grada Pregrade koji čestitamo svim građanima sa željom da do sljedećeg rođendana bude još puno kvalitetnih projekata koji će jamčiti gospodarski rast i napredak.

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
440