naslovnagdje se nalazimo kontakt

Planinarski križni put mladih završio u Pregradi

Objavljeno 26.03.2012.

Ove godine planinarski križni put mladih Zagrebačke nadbiskupije započeo je u Kumrovcu te je preko Zagorskih Sela, Ivanića Miljanskog, Desinića i Vinagore završio u crkvi Uznesenja BDM u Pregradi. Oko 400 mladih sudjelovalo je na križnom putu dugom 30-ak km. Na prvoj postaji u kapeli Sv. Roka u Kumrovcu mlade je pozdravio tuheljski župnik Vladimir Trkmić. Noćenje je bilo organizirano u prostorima osnovne škole i DVD-a u Desiniću.

Uz molitvu, pjesmu i druženje križni put je sljedećeg dana završio u župnoj crkvi Uznesenja BDM u Pregradi svetom misom u 18 h nakon koje su domaćini ugostili umorne sudionike i počastili i sokom, pecivima i kolačima. Tom prigodom u organizaciji su pripomogli grad Pregrada, pekara Hajdinjak te župljani. Pregradski krizmanici i ostali vjernici potrudili su se da se mladi osjećaju dobrodošli te je druženje nastavljeno do kasnih večernjih sati. Fotografije sa završetka križnog puta u Pregradi možete pogledati u fotogaleriji na facebook stranici župe.

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1930