naslovnagdje se nalazimo kontakt

Branje grojzdja Pregrada 2008.

Objavljeno 18.09.2008.
Ovogodišnja tradicionalna turističko-gospodarska manifestacija Branje grojzdja održat će se u Pregradi od 25. do 28. rujna 2008. godine.

Grad Pregrada, svi njegovi stanovnici, udruge, gospodarstvenici, ugostitelji, vinogradari i vinari, sportski djelatnici, stvaratelji u kulturi, KUD-ovi, glazbeni sastavi i pjevači, prijatelji Pregrade i sponzori te brojni posjetitelji na Trgu Gospe Kunagorske, ispred crkve Uznesenja blažene Djevice Marije - zagorske katedrale, bit će sudionici u otkrivanju tradicijskih vrijednosti i novih mogućnosti Pregrade.

Pregrada će za svoje posjetitelje širom otvoriti sportske terene, ugostiteljske objekte, planinarski dom, kušaonicu vina i meda, ali i najviše otvoriti pregradska srca uz želju da se svatko tko dođe osjeća ugodno i prepusti sadržajima koji mu najviše odgovaraju.

Glavni pregradski trg, ali i drugi prostori, pretvorit će se u veliku zagorsku pozornicu na kojoj će se nizati nastupi mnogih stvaratelja u kulturi. Glavni pokrovitelj ovogodišnje manifestacije je Predsjednik Hrvatskog Sabora gosp. Luka Bebić. Izaslanik glavnog pokrovitelja bit će potpredsjednik Hrvatskog Sabora gosp. Ivan Jarnjak, počasni građanin grada Pregrada. Medijski pokrovitelji su Radio Kaj, Večernji list i Zagorski list. Manifestaciju pokrivaju brojni sponzori i donatori koji će omogućiti uspješno „branje“.

Dobro nam došli!
 

 

Privitak uz tekst:
Adobe PDF


Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1716