naslovnagdje se nalazimo kontakt

Druga radionica o provođenju slobodnog vremena

Objavljeno 25.10.2011.

Gradska knjižnica Pregrada i Plesni studio "DIV" u subotu, 29. listopada 2011. godine s početkom u 11,00 sati organiziraju drugu radionicu posvećenu kvalitetnom provođenju slobodnog vremena. Radionica je posvećena biciklizmu, a gost je gosp. Dragutin Špiljak iz Pregrade, biciklist veteran, član Biciklističkog kluba "Stubaki" iz Donje Stubice.

Dragutin Špiljak govorit će o svim prednostima bavljenja biciklizmom, treningu, prehrani, opremi i opuštanju, opasnostima pri vožnji, cestovnom biciklizmu u kojem se on natječe te drugim vrstama biciklizma. Nakon toga slijedi i prezentacija bicikala i biciklističke opreme. Na kraju će nam u video zapisu o cestovnom biciklizmu prokomentirati biciklističke padove.

U plesnom dijelu programa sudjeluju male plesačice Plesnog studija "DIV". Radionica je namijenjena djeci, mladima, ali i svim zainteresiranim odraslim osobama. Gradska knjižnica Pregrada vas sve srdačno poziva da dođete na radionicu i podržite njena nastojanja kojima skreće pažnju na važnost kvalitetnog provođenja slobodnog vremena.

Radionica je sufinancirana sredstvima Krapinsko-zagorske županije, temeljem javljanja Gradske knjižnice Pregrada na Poziv za predlaganje manifestacija u kulturi za 2011. godinu, Krapinsko-zagorske županije.

(Draženka Gretić)

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1716