naslovnagdje se nalazimo kontakt

Odluke sa 17. sjednice Gradskog vijeća

Objavljeno 14.10.2011.

Jučer, 13. listopada 2011. godine održana je 17. sjednica Gradskog vijeća uz nazočnost 12 članova. Na sjednici su, na prijedlog gradonačelnice mr. sc. Vilmice Kapac, usvojene Odluke koje omogućavaju građanima grada Pregrade legalizaciju nezakonito izgrađenih građevina (stambenih, poslovnih, poljoprivrednih - štala, farmi i sl.) sukladno Zakonu o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama (N.N. br. 90/11) i Uredbi o naknadi za zadržavanje nezakonito izgrađenih zgrada u prostoru (N.N. br. 101/11).

Donesene su Odluka o vrijednostima jediničnih iznosa za položajne zone i Odluka o broju etaža koje se mogu ozakoniti na nezakonito izgrađenoj zgradi. Osim tih odluka Gradsko vijeće je usvojilo i Odluku o izmjeni i dopuni Odluke o komunalnom doprinosu kojom je napravljena još jedna položajna zona, a sve to da bi se išlo građanim na ruku da prođu jeftinije kod legalizacije svojih nezakonito izgrađenih objekata. Sve tri ove odluke nalaze se ispod ovog teksta i mogu se pogledati, odnosno preuzeti.

Osim ovih odluka Gradsko vijeće je usvojilo Izvješće o radu Dječjeg vrtića Naša radost iz Pregrade te predložilo suce porotnike za Županijski sud u Zagrebu - Stalna služba u Zlataru i također suce porotnike za mladež za isti Sud.

 

 

Privitak uz tekst:
Adobe PDF
Adobe PDF
Adobe PDF


Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
5905