naslovnagdje se nalazimo kontakt

Odluka o dodjeli financijske potpore studentima

Objavljeno 11.10.2011.

Grad Pregrada donosi Odluku o dodjeli financijske potpore/pomoći studentima. Pravo na financijsku potporu/pomoć iz imaju svi redovni i izvanredni (ako ne rade) studenti koji su upisani i pohađaju visoko učilište (sveučilište, fakultet ili umjetničku akademiju u njegovom sastavu, veleučilište ili visoku školu), koji ne primaju stipendiju iz gradskog, županijskog ili državnog proračuna, a imaju prebivalište na području grada Pregrade.

Iznos financijske potpore/pomoći studentima je 250,00 kuna mjesečno. Studenti koji su do sada primali potporu trebaju dostaviti samo potvrdu o upisu u novu akademsku godinu, dok novi studenti trebaju dostaviti ispunjen obrazac i potrebnu dokumentaciju (kopiju osobne iskaznice, potvrdu visokog učilišta te za izvanredne studente dokaz da nisu u radnom odnosu).

Tekst odluke i obrazac za financijsku potporu/pomoć dostupan je u privitku novosti.

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1840