naslovnagdje se nalazimo kontakt

Kulturna događanja u knjižnici tijekom listopada

Objavljeno 09.10.2011.

Tomica Kolar, domaći pjesnik iz Kolarije, povodom mjeseca knjige izdaje svoju drugu zbirku pjesama pod nazivom "Čudu". Promocija zbirke pjesama održat će se 15. listopada (subota) u Gradskoj knjižnici s početkom u 19 h. Na promociji sudjeluju: recenzentica Božica Jelušić, urednica Marija Halaček, gosti recitatori Branimir Ivanjko, Marijan Škreblin i učenici OŠ Molve te u glazbenom dijelu programa vokalni sastav Kmeti. Ulaz slobodan!


Tomica Kolar - Cudu


Gradska knjižnica Pregrada i Udruga umirovljenika 22. listopada (subota) organiziraju odlazak u Satiričko kazalište Kerempuh na predstavu "Mrtve duše" prema djelu Nikolaja Vasiljeviča Gogolja. U predstavi glume Hrvoje Kečkeš, Kuka Petrušić, Antun Tudić, Edo Vujić, Željko Koenigsknecht, Tarik Filipović i mnogi drugi poznati glumci. Više o predstavi saznajte ovdje. Polazak je u 17 h s autobusnog kolodvora, a cijena je 85,00 kn (uključen prijevoz i ulaznica).

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
5905