naslovnagdje se nalazimo kontakt

Održana središnja svečanost Branja grojzdja

Objavljeno 25.09.2011.

U nedjelju 25. rujna na središnjoj svečanosti 41. manifestacije Branje grojzdja 2011 posjetitelji su imali priliku uživati u bogatom i zanimljivom programu. U glazbenom i scenskom programu nastupili su KUD Pregrada, KUD "Grabovac" iz Čeminca, KUD grada Pregrade te ženska skupina Kirijales. Udruga vinara "Dobra kaplica" dodijelila je diplome za najbolja sortna vina, a posebnu pozornost plijenila je i tradicionalna povorka kola berača kojoj je prethodila pregradska limena glazba.

Dijelovi bogatog programa izravno su se prenosili u emisiji Radija Kaj "Pjesma i tambura", a cijeli program profesionalno i zanimljivo vodili su Karmen Špiranec i Ivan Benc. Pregradski glavni trg i Ulica Stjepana Radića bili su, kao i prethodnih dana, ispunjeni stotinama posjetitelja. Procjenjuje se da je tijekom ovogodišnje manifestacije kroz Pregradu prošlo između 15 i 20 tisuća gostiju. Tome je, osim bogatog zabavnog i kulturnog programa, pogodovalo i izvrsno vrijeme.

 

 

Privitak uz tekst:
Adobe PDF
Adobe PDF
Adobe PDF
Adobe PDF
Adobe PDF


Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
5961