naslovnagdje se nalazimo kontakt

Otvorenje manifestacije u svečanom i veselom tonu

Objavljeno 24.09.2011.

Jučer u petak u 19 h svečano je otvorena 41. manifestacija Branje grojzdja Pregrada 2011. Uz prijenos pozdravnih govora na radiju Kaj i himnu manifestacije Stara klet u izvedbi vokalnog sastava Kmeti, gostovale su i Navihanke, popularni ženski sastav iz Slovenije, te zagorski sastav Dečki z bregov. Posjetiteljima su se u pozdravnim govorima obratili gradonačelnica mr. sc. Vilmica Kapac, dožupanica Krapinsko-zagorske županije gđa. Sonja Borovčak te izaslanik Hrvatskog Sabora, saborski zastupnik g. Milivoj Škvorc koji je i službeno otvorio manifestaciju u ime pokrovitelja.

Za sudionike otvaranja bio je organiziran prigodni domjenak u prostorima Gradske kavane, a na centralnoj pozornici atmosferu su stvarale Navihanke i Dečki z bregov. Lijepo i ugodno ranojesensko vrijeme te atraktivna imena glazbenih sastava privukli su jučer u Pregradu nekoliko tisuća ljudi iz cijelog Zagorja i okolice koji su ispunili cijeli prostor Trga Gospe Kunagorske. Prigodna događanja za mlade odvijala su se i u pregradskim kafićima te drugim ugostiteljskim objektima. Manifestacija se nastavlja i danas brojnim događanjima, a završava se u nedjelju centralnom svečanosti i povorkom kola. Program manifestacije dostupan je na web stranici Branja grojzdja.

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1839