naslovnagdje se nalazimo kontakt

Izložba cvjetnih kolaža

Objavljeno 27.06.2011.

U petak 1. srpnja u Gradskoj knjižnici Pregrada s početkom u 20 h održat će se otvorenje izložbe cvjetnih kolaža dr. Nade Jačmenice. U glazbenom dijelu programa sudjelovat će vokalna skupina Kmeti. Ulaz je slobodan!

Dr. med. Nada Jačmenica rođena je u Svetom Križu Začretju. Nakon gimnazijskih dana u Krapini, završila je Medicinski fakultet u Zagrebu, a potom specijalizaciju iz fizikalne medicine i rehabilitacije. Radi u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice gdje je rukovoditelj radne jedinice. Od srednjoškolskih dana piše poeziju koja se danas pretopila u haiku formu. Po završetku studija započinje s likovnim izričajem u tehnici cvjetnog kolaža. Do sada je imala 8 samostalnih izložbi u Hrvatskoj, te 13 grupnih izložbi u Hrvatskoj, Austriji i Mađarskoj.

 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1931