naslovnagdje se nalazimo kontakt

Objava kandidacijskih lista za izbore članova Vijeća MO

Objavljeno 10.03.2011.

Gradsko izborno povjerenstvo grada Pregrade na svojoj sjednici održanoj 09. ožujka 2011. godine razmotrilo je i sastavilo sve predložene liste za izbor Vijeća Mjesnih odbora, kao i zbirne liste kandidacijskih listi.

Izborno povjerenstvo je utvrdilo da Kandidacijske liste Hrvatske stranke umirovljenika (HSU) i koalicije stranaka Socijaldemokratske partije Hrvatske (SDP), Autohtone hrvatske seljačke stranke (A-HSS) i Zagorske stranke (ZS) za Vijeće Mjesnog odbora Cigrovec nisu pravovaljane jer je jedan od kandidata na obje Liste ista osoba što je nedopustivo, a nebitno je čiju Listu je kandidat prvu potpisao ili tko je prvi svoju Listu predao.

Sve ostale predložene Liste za ovaj i druge Mjesne odbore kao i zbirna lista kandidacijskih listi proglašavaju se pravovaljanima i objavljuju se s današnjim danom na Oglasnoj ploči i na web stranici grada Pregrade.

Sve pravovaljane liste i zbirna lista kandidacijskih listi nalaze se u privitku teksta.


 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1930