naslovnagdje se nalazimo kontakt

Nova web stranica grada Pregrade

Objavljeno 08.07.2008.
Dragi sugrađani, danas je postavljena nova redizajnirana web stranica grada Pregrade na staroj adresi www.pregrada.hr. Na stranici ćete kao i ranije moći pronaći sve podatke i informacije o gradu Pregradi, kako iz povijesti, tako i iz svakodnevnog života. Svrha nove stranice je ujediniti stranicu www.pregrada.hr, koja je obuhvaćala fiksni sadržaj o Pregradi, sa stranicom pol.pregrada.hr na kojoj ste do sada mogli čitati novosti iz života grada. Stranica pol.pregrada.hr će još neko vrijeme biti aktivna dok se čitav sadržaj ne preseli na novu stranicu (arhiva novosti i fotogalerija).

Ova stranica na kojoj se nalazite još ni približno nije dovršena. Tijekom vremena bit će prevedena na engleski, a vjerujemo ubrzo i na njemački jezik. Stranicu ćemo obogatiti raznim dodatnim sadržajem – fotogalerijom, desktop pozadinama, anketama, te ćemo vas redovito obavještavati o životu u gradu. Velika hvala još jednom svim autorima starih i novih tekstova bez kojih ova stranica ne bi bila ovdje gdje je.
 

 Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1716