naslovnagdje se nalazimo kontakt

Zlatko Kantoci imenovan novim direktorom Niskogradnje

Objavljeno 22.02.2011.

Na sjednici Nadzornog odbora Niskogradnje održanoj 21. veljače 2011. donesena je Odluka o imenovanju Uprave - direktora društva Niskogradnja d.o.o. Za novog direktora jednoglasno je imenovan Zlatko Kantoci, diplomirani ekonomist iz Pregrade. Mandat imenovanog traje pet godina, a započinje danom konačnosti donesene Odluke.

Na natječaj se javilo četvero kandidata - dosadašnji v.d. direktora g. Julije Fišter, gđa. Danijela Ivanjko, g. Goran Vukmanić te novoizabrani direktor g. Zlatko Kantoci, koji su Nadzornom odboru predstavili svoje programe razvoja i vođenja Niskogradnje (u privitku program izabranog kandidata).

Zlatko Kantoci je diplomirani ekonomist s 27 godina radnog staža. Rođen je 1960. godine, a 1984. je diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Radio je kratko kao pripravnik u Niskogradnji, zatim kao rukovoditelj računovodstva u tvrtki EMKA, kao inspektor i voditelj poslovnice u Službi društvenog knjigovodstva u Zaboku, kao direktor Fonda u stambenom i komunalnom gospodarstvu Općine Pregrada te kao voditelj područnog ureda i viši savjetnik u Hrvatskom fondu za privatizaciju. U dva mandata obnašao je dužnost člana Gradskog poglavarstva, dok je u jednom mandatu bio gradski vijećnik. Bio je ranije i član Nadzornog odbora Niskogradnje.

 

 

Privitak uz tekst:
Adobe PDF


Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
5961