naslovnagdje se nalazimo kontakt

Povjerenstvo za izradu Zakona o umjetničkom obrazovanju u Pregradi

Objavljeno 27.11.2010.

U četvrtak, 25. 11. 2010. godine u Glazbenoj školi Pregrada održan je sastanak Povjerenstva za izradu Zakona u umjetničkom obrazovanju. Glazbena škola Pregrada kao domaćin skupa ugostila je uvažene i drage goste iz Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, predstavnike Muzičke akademije u Zagrebu, te ravnatelje ostalih glazbenih i plesnih škola.

Među ostalim nazočnim bili su i ravnateljica Uprave za srednje obrazovanje Vesna Hrvoj - Šic, načelnica za gimnazijske i umjetničke programe Vera Šutalo, saborski zastupnik i predsjednik HDGPP-a Frano Matušić i tajnik HDGPP-a Josip Burjan te dekan Muzičke akademije u Zagrebu Mladen Janjanin. Predstavnici Ministarstva su naglasili da je za radni skup odabrana Pregrada upravo zbog velikih pomaka i ulaganja koja su napravljena za školstvo u Pregradi i za djecu Krapinsko - zagorske županije.

Načelnica je prezentirala nacrt Zakona o umjetničkom obrazovanju koji je ujedno i prvi Zakon o umjetničkom obrazovanju od kada ono postoji u Republici Hrvatskoj i naglasilia nastojanja Ministarstva o konačnom stavljanju u sustav posebnosti umjetničkih škola i umjetničkog obrazovanja. Tom prilikom posjetili su i novosagrađeni učenički dom u Pregradi.

 

 

Privitak uz tekst:
Adobe PDF
Adobe PDF


Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
437