naslovnagdje se nalazimo kontakt

Otvorenje Branja grojzdja – Pregrada 2010

Objavljeno 25.09.2010.

U petak, 24. rujna 2010. godine s početkom u 19,30 sati na Trgu Gospe Kunagorske u Pregradi otvorena je jubilarna 40. manifestacija Branja grojzdja. Priredbu je direktno prenosio Radio Kaj.

Vrijeme je bilo prekrasno. Pred okupljenim mnoštvom građana i uzvanika program je započeo himnom manifestacije „Stara klet“ u izvedbi pregradskog vokalnog sastava Kmeti. Okupljene je najprije pozdravila gradonačelnica Grada Pregrade gospođa mr.sc. Vilmica Kapac. Nakon nje skupu se obratio kratkim govorom gosp. Anđelko Ferek Jambrek, zamjenik župana zadužen za gospodarstvo. Manifestaciju je otvorio i okupljene pozdravio izaslanik Predsjednika Hrvatskog sabora gosp. Ivan Jarnjak, potpredsjednik Hrvatskog sabora i počasni građanin Grada Pregrade.

Večer je ispunila glazba domaćih pjevača i sastava. Program je trajao do duboko iza pola noći. Priredbu su vodili gđa. Gordana Tepuš i gosp. Ivan Benc. Nažalost, subotnje jutro je osvanulo kišovito. Održavanje predviđenog programa je neizvjesno.

 

 

Privitak uz tekst:
Adobe PDF
Adobe PDF
  • Objavljeno: 25.09.2010.
  • Datoteka: Kmeti.jpg
  • Velicina: 278 kB
Adobe PDF


Povratak

 

 

Događanja

Kostelska Uskrsna pištola 2015 Proljeće u Pregradi

Uredovno vrijeme


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.
Detaljnije...

Pretraživanje

Posjetitelji

Ukupno posjetitelja
1839